Introductie Windows 11

Een nieuwe Windows-ervaring die je dichter bij de mensen en dingen brengt waar je van houdt.

Een frisse blik

Windows 11 biedt een rustige en creatieve ruimte waar je je passies kunt nastreven door middel van een frisse ervaring. Van een verjongd Startmenu tot nieuwe manieren om verbinding te maken met je favoriete mensen, nieuws, games en inhoud: Windows 11 is de plek om op een natuurlijke manier te denken, je uit te drukken en te creëren.

Je productiviteit maximaliseren

Krijg eenvoudig toegang tot alle apps die je nodig hebt en multitask met gemak met tools zoals Snap-indelingen, bureaubladen en een nieuwe, intuïtievere redocking-ervaring.

Nieuwe manieren om te verbinden

Maak rechtstreeks vanaf je desktop contact met de mensen om wie je geeft met Microsoft Teams. Bel of chat gratis, ongeacht het apparaat waarop men zich bevindt.

Jouw inhoud, samengesteld door jou

Met Microsoft Edge en een groot aantal widgets waaruit je kunt kiezen, kun je snel op de hoogte blijven van het nieuws, de informatie en het entertainment dat je het belangrijkst vindt.2 Vind eenvoudig de apps die je nodig hebt en de shows die je graag bekijkt in de nieuwe Microsoft Store.

Een pc voor ons allemaal

De nieuwe Windows is beschikbaar op de meest uiteenlopende apparaten, van onze partners die je de nieuwste innovaties op het gebied van aanraking, pen en spraak bieden, waardoor het gemakkelijk is om het beste, meest betaalbare apparaat voor je te vinden.

Bereid je voor

Windows 11 is er nog niet, maar komt later dit jaar. Als je er zin in hebt, zijn er een paar dingen die je in de tussentijd kunt doen om je voor te bereiden.

Compatibiliteit controleren

Gebruik de PC Health Check-app om te zien of je huidige pc voldoet aan de vereisten voor Windows 11. Als dat zo is, kun je een gratis upgrade krijgen zodra deze wordt uitgerold.

Compatibiliteit controleren

Gebruik de PC Health Check-app om te zien of je huidige pc aan de vereisten voor Windows 11 voldoet.

12websites is Microsoft Partner. Daarom besteden we de komende tijd meer aan de ontwikkelingen rondom Windows 11.

12websites.nl

Rumpenerstraat 4A  6443CD  Brunssum
+31-85-2104665  info@12websites.nl  www.12websites.nl

Partner Vevida - Veilige en vertrouwde hosting | Microsoft-partner