Planner

Organiseer teamwerk met intuïtief, collaboratief, visueel taakbeheer.
Krijg meer werk gedaan met Planner. Maak Kanban-borden met behulp van inhoudrijke taakkaarten met bestanden, controlelijsten, labels en meer. Werk samen in Planner en Microsoft Teams en controleer visuele statusgrafieken – allemaal in de Microsoft-cloud.

Ga snel aan de slag – ervaring is niet nodig

Gebruik je kennis van Microsoft 365-apps om snel aan de slag te gaan met Planner. Dankzij een bekende ‘aan de slag’-ervaring kun je binnen slechts enkele minuten nieuwe Kanban-borden maken, zonder hulp van een expert.

Stop met zoeken en begin met werken

Plannen bestaan uit inhoudrijke taakkaarten die verwachte elementen zoals deadlines en extra elementen zoals kleurgecodeerde labels en bestanden bevatten. Omdat alles in Planner staat, hoef je minder te zoeken en kun je meer werken.

Krijg gevisualiseerde statusinzichten

Sla het opstellen van ingewikkelde statusrapporten voor je plannen over. Planner visualiseert de taakstatus automatisch in cirkel- en staafdiagrammen voor je, zonder dat je iets hoeft in te stellen.

Werk waar je maar wilt

Gebruik Planner waar dan ook je aan het werk bent. Zit je aan je bureau? Open Planner via tasks.office.com. Ben je onderweg? Werk taken bij via je mobiele apparaat. Zit je in Teams? Selecteer de app Taken, mogelijk gemaakt door Planner en Microsoft To Do.

Leg contact in heel Microsoft 365

Planner is onderdeel van Microsoft 365 en is dus net zo veilig als de andere apps. Microsoft 365 verbindt Planner ook met To Do, SharePoint, Power Automate en meer voor efficiënt taakbeheer.

Beheer al je taken in Teams

Planner en Teams werken goed samen. De app Taken in Teams combineert al je Planner- en To Do-taken en koppelt persoonlijke en teamtaken met geavanceerde samenwerkingshulpmiddelen.