Teams

Teams

Vergader, chat, bel en werk samen, allemaal op één plek.

Microsoft Teams is voor iedereen

Of het nu via chat, oproep of video is, iedereen kan op elk moment meedoen, waardoor mensen dichter bij elkaar komen.

Je documenten, foto's, chatgeschiedenis, en notities bij vergaderingen zijn overal beschikbaar, zodat jullie eenvoudiger kunnen samenwerken.

Stel een ruimte in voor je team met alle apps die jullie nodig hebben, zodat je op één plek kunt blijven in plaats van de hele tijd te moeten schakelen.

Chat

Deel je mening en heb plezier met je team. Stuur GIF's, stickers en emoji's in een groeps-chat of in één-op-één berichten.


Vergaderen

Schakel onmiddellijk over van groeps-chat naar videobellen met één klik op een knop. Teams van 2 of van 10.000 personen kunnen op één plek samenkomen, vanaf elke locatie.

Bellen

Maak en ontvang oproepen rechtstreeks in Microsoft Teams, met geavanceerde functies zoals groepsgesprekken, voicemail in de cloud, en doorgeschakelde oproepen.

Samenwerken

Vind, deel en bewerk eenvoudig bestanden in realtime, met behulp van vertrouwde apps zoals Word, PowerPoint en Excel in Microsoft Teams.
  • Related Articles

  • Planner

   Organiseer teamwerk met intuïtief, collaboratief, visueel taakbeheer. Krijg meer werk gedaan met Planner. Maak Kanban-borden met behulp van inhoudrijke taakkaarten met bestanden, controlelijsten, labels en meer. Werk samen in Planner en Microsoft ...
  • Introductie Windows 11

   Een nieuwe Windows-ervaring die je dichter bij de mensen en dingen brengt waar je van houdt. Een frisse blik Windows 11 biedt een rustige en creatieve ruimte waar je je passies kunt nastreven door middel van een frisse ervaring. Van een verjongd ...
  • SharePoint

   Je mobiele, intelligente intranet Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie. Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken SharePoint empowert ...